Traditioneel is één van de hoogtepunten van het Business Gala Oss: de bekendmaking van de Ondernemer van het Jaar en Veelbelovend Ondernemer. Wie worden de waardige opvolgers van huidige Ondernemer van het Jaar Martijn Vos en Veelbelovend Ondernemers Loes Kappen en Olivier Forma?

Iedereen uit de hele gemeente Oss, ondernemer of particulier, kan ondernemers nomineren voor beide titels. Bijvoorbeeld omdat de ondernemer opvallend innovatief of vooruitstrevend is of omdat de onderneming een waardevolle bijdrage levert aan de maatschappij. Of omdat een jonge ondernemer een kans gegrepen heeft en met hart en ziel werkt aan een succesvol en bloeiend bedrijf.

Vanzelfsprekend gelden een aantal spelregels en criteria. Deze zijn te vinden op de pagina ‘Nomineren’ waar ook het invulformulier te vinden is.

De jury, onder voorzitterschap van burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans, bestaat uit vertegenwoordigers van de ondernemersverenigingen OIK, TIBO en 3O. Voor de titel Veelbelovend Ondernemer selecteert de jury drie finalisten, waarvan tijdens het Business Gala Oss de winnaar bekend wordt gemaakt. Voor de titel Ondernemer van het Jaar kiest de jury de winnaar uit de aangedragen kandidaten. Deze categorie kent geen finalisten.

Tot en met 19 januari 2024 17.00 uur kunnen ondernemers genomineerd worden via de pagina ‘Nomineren’.

Meer nieuws