Ieder jaar doet het bestuur van het Business Gala Oss haar uiterste best om een prachtig gala te organiseren en iedereen te verrassen. Dit jaar is gekozen voor het thema: ‘Een nieuwe blik op ondernemen’. Nieuwe bestuursvoorzitter Melvin Rademaker legt uit waarom ‘herhaling’ niet in het woordenboek van het bestuur voorkomt.

SAVE THE DATE: zaterdag 25 MEI 2024

“Na een grandioos gala in 2023 bij Dome-X en aan boord van de Blue Rhapsody was een aantal gasten zo onder de indruk dat zij voorstelden om hier in 2024 terug te keren. Maar een unieke kans doet zich voor in 2024 en dus kiezen we weer vol overtuiging voor verrassing en verbazing”, aldus Melvin. “De locatie waar het gala op 25 mei gaat plaatsvinden is zo actueel, deze wordt op dít moment gebouwd door de huidige Ondernemer van het Jaar. En niets lijkt ons mooier dan bij de winnaar van 2023 het feest voort te kunnen zetten!”

HET IS IETS WAT WE SAMEN DOEN

Natuurlijk rekent het bestuur weer op partners die het gala willen ondersteunen. “Die support is van wezenlijk belang voor het voortbestaan van het gala en uiteraard geven we daar graag ook iets voor terug, zoals verschillende netwerkmomenten met overige partners en aandacht in allerlei uitingen. Maar ook rekenen we op inwoners van de hele gemeente om kandidaten aan te leveren voor de titels Ondernemer van het Jaar en Veelbelovend Ondernemer. Iedereen kan ondernemers nomineren voor dat mooie moment als winnaar op het podium”.

Melvin: “In aanloop naar het gala is er zoveel te vertellen over de voorbereidingen, partners en invulling van de avond, dat ik iedereen adviseer om zich aan te melden voor de nieuwsbrief. Dit kan via www.businessgalaoss.nl. Ook is het Business Gala Oss te volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.”

Melvin Rademaker heeft de rol van voorzitter overgenomen van Jorg Zwaans, die wel in het bestuur blijft. Verder bestaat het bestuur uit Xandra Goudberg-van Wezel, Jack van Lieshout, Maarten van Driel en Hans van der Lee. Eventpartner is wederom Ron van Gelder.

Meer nieuws