De ambassadeurs

Het gala heeft een aantal ambassadeurs die op persoonlijke titel het gala een warm hart toedragen. Graag delen zij hun enthousiasme met andere ondernemers. Uiteraard zijn zij zelf ook van de partij op hét ondernemersfeest van het jaar!

Tim Zwijsen:

Vorig jaar ging ik voor de eerste keer naar het Business Gala, samen met Meike, mijn vriendin, aan mijn zijde. Spannend, in positieve zin, voor ons beide, maar eenmaal binnen bij Dome-X, bij het zien van veel bekende gezichten, viel alle spanning weg en stonden we aan het begin van een mooie avond.

De verdere invulling van de avond, met live-muziek, heerlijk eten, lekkere cocktails en mooie mensen, hebben geresulteerd tot mijn rol als ambassadeur dit jaar. Ik draag deze titel met trots en nodig iedereen in mijn omgeving uit om (ook) dit jaar aanwezig te zijn bij het ondernemersfeest van het jaar!

Graag tot dan!

Femke van Lee:

Ik ben er hartstikke trots op dat de voorpret voor het Business Gala al zeker twintig jaar bij Nenas begint. We zorgen voor de mooiste jurken, schoenen en accessoires en op de pre-party toveren we iedereen – samen met een kapper, visagist en uiteraard een lekker drankje – om tot een echte gala queen.

Dat is ieder jaar weer heel leuk, en dat doen we heel erg graag. Ook omdat het zo belangrijk is om stil te staan bij het ondernemerschap. Ondernemen is namelijk keihard werken. Tijdens het Business Gala roepen we daarom niet alleen de Ondernemer van het Jaar en de Veelbelovend Ondernemer uit, maar vieren we ook alle andere prachtige ondernemers die we in Oss en omstreken hebben. Het is geweldig om een avond te verbinden en met elkaar op de dansvloer lekker even alles los te laten. Daar draag ik als mede-ondernemer en ambassadeur graag mijn steentje aan bij, en het samenwerken met de andere stijlpartners maakt dat alleen nog maar een leukere ervaring.

Sophie Buijs:

Het is fantastisch hoe jaarlijks een grote en diverse groep gasten het Business Gala Oss bijwoont. Van beginnende startups tot ervaren ondernemers uit allerlei sectoren vinden hier hun weg.

Het gala kenmerkt zich door een ontspannen sfeer waarin vele ondernemers uit Oss elkaar ontmoeten, met elkaar in verbinding komen en inspiratie opdoen. Zowel bekende gezichten als nieuwkomers worden elk jaar opnieuw verrast door de organisatie, die zichzelf keer op keer weet te overtreffen. Het spectaculaire programma, de bekendmaking van ondernemerstitels, de perfecte ambiance en het prachtige publiek in gala; elk jaar is het een zeer geslaagd evenement!

Meer nieuws