Het Business Gala Oss vindt plaats op zaterdag 24 juni 2023. Met als thema: The secret of success. De presentatie van de onthullingen is in vakkundige handen van journalist/presentator Jort Kelder.

19.30 uur: Ontvangst in de lobby van Dome-X
20.00 uur: Aanvang onthullingen
21.00 uur: Aanvang vaartocht aan boord van Blue Rhapsody
23.30 uur: Retour bij aanlegplaats
01.00 uur: Einde gala

Grote kans dat u het masker in onze uitingen al heeft opgemerkt. Het staat symbool voor de onthullingen van de Ondernemer van het Jaar en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Ook weerspiegelt het masker het mysterie dat schuilt in ondernemerschap. In de soms onherkenbare weg om successen te behalen. In het onverwachte. In de verrassing.

Bal masqué of black tie?

Het Business Gala Oss 2023 is geen gemaskerd bal. De dresscode is black tie. Dat betekent: de heren in smoking, de dames in glitter en glamour. Wilt u een masker dragen? Dan houden we u uiteraard niet tegen in uw creativiteit en enthousiasme. Dit is hét gala om eens ongeremd uit te pakken en bij te dragen aan het mysterie… Maar alleen als u dat zelf wilt.

Galawaardige entourage

Met een gala in juni omarmen we het daglicht en genieten we zowel binnen als buiten van hoogwaardige foodcatering, strak muzikaal entertainment en vele spannende verrassingen. Terwijl de zon langzaam ondergaat, verandert de entourage en bevindt u zich plotseling in een compleet andere omgeving. We zeggen niet voor niets: het wordt een editie waarover nog lang zal worden gesproken…

Het Business Gala Oss wordt gedragen door de drie Osse ondernemersverenigingen:
– 3O     Ondernemers Overleg Oss
– TIBO  Toekomst in Bedrijven Oss
– OIK    Osse Industriële Kring