Het is het traditionele hoogtepunt van het Business Gala Oss: de onthulling van de Ondernemer van het Jaar en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Goed nieuws voor de Ossenaren die een ondernemer willen nomineren voor een van deze titels. Deze week is de nominatieprocedure voor de prestigieuze ondernemersprijzen namelijk van start gegaan.
Ondernemers nomineren is mogelijk tot en met 19 januari 2023. Elke Ossenaar mag dit doen. Jorg Zwaans, bestuursvoorzitter van Business Gala Oss, deelt de criteria waar een kandidaat aan moet voldoen.
“Voor de Ondernemer van het Jaar zoeken we iemand die uitblinkt in visie, creativiteit en innovatie. Hij of zij moet bovendien aan het roer staan van een gezond bedrijf in termen van continuïteit en bedrijfsresultaat. Ook belangrijk zijn een positief imago en veel draagvlak binnen ondernemend Oss. En vanzelfsprekend onderneemt de winnaar maatschappelijk verantwoord.”
Toekomstperspectief
“Ook de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar moet beschikken over een scherpe visie, veel creativiteit en innoverend vermogen”, vervolgt Zwaans. “Zijn of haar bedrijf mag bovendien niet meer dan vijf jaar operationeel zijn. Uiteraard moet buiten kijf staan dat deze ondernemer eigenaar is van een bedrijf met veel toekomstperspectief. We zoeken dus niet ‘zomaar’ een starter.”
Onthullingen
Tijdens het Business Gala Oss onthult een deskundige jury – onder leiding van burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans – de nieuwe Ondernemer van het Jaar en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Voor die laatste titel selecteert de jury eerst drie finalisten. Die krijgen in aanloop naar het gala onder andere veel (media-)aandacht.
Ondernemers nomineren
Naast de burgemeester als onafhankelijk voorzitter bestaat de jury uit vertegenwoordigers van de Osse ondernemersverenigingen TIBO, OIK en OVO, én de bestuursleden van Business Gala Oss. Ondernemers nomineren kost u slechts een paar minuten: www.businessgalaoss.nl/nomineren.

Meer nieuws