Business Gala Oss The secter of success 24 juni 2023

Waar maken de Osse ondernemers elk jaar bijzondere herinneringen? Op het Business Gala Oss natuurlijk! In 2023 vindt het gala plaats op zaterdag 24 juni, met als thema The secret of success. Bestuursvoorzitter Jorg Zwaans voorspelt een avond waarover nog lang zal worden gesproken.

In 2022 vonden zo’n zeshonderd bezoekers hun weg naar het Business Gala. Dat vond toen plaats bij BouwOort Betoncentrale op industrieterrein Elzenburg. “In 2023 pakken we nóg verrassender uit”, verklapt Zwaans alvast. “Sterker nog: voor de galabezoekers is het een eenmalige kans om deze locatie te ervaren. Ook is het voor het eerst een zomerse editie. Enerzijds omdat de maand mei al gevuld is met vakanties en feestdagen. Anderzijds omdat een gala in juni ons unieke kansen biedt.”

“Het is een eenmalige kans om deze locatie te ervaren”

“Uiteraard hebben we de jongste editie van het gala uitgebreid geëvalueerd, zowel binnen ons bestuur als met onze partners. Het belangrijkste verbeterpunt? De winnaars van de ondernemersprijzen verdienen meer en betere aandacht. Net als de genomineerde ondernemers in het voortraject. Daar zetten we dus nadrukkelijker op in.”

Galawaardige entourage

Met die prijzen doelt Jorg op de verkiezingen van de Ondernemer van het Jaar en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Voor die titels kunnen de Osse ondernemers binnenkort hun kandidaten aandragen op de vernieuwde website van het Business Gala. “De organisatie van het gala is in handen van Impression Events”, aldus Jorg. “Eigenaar Ron van Gelder is zeer gemotiveerd om er iets onvergetelijks van te maken. De galabezoekers kunnen sowieso rekenen op spraakmakende acts, een galawaardige entourage en volop beleving. De andere plannen houden we nog even geheim…”

Succes

Over geheimen gesproken: het thema van het Business Gala is The secret of success. Daarbij is succes bedoeld in de breedste zin van het woord, benadrukt Jorg. “We zien succes al snel als iets financieels. Maar het realiseren van langgekoesterde ambities is bijvoorbeeld ook succes. En wat dacht je van het bijdragen aan maatschappelijke doelen? Wat je als ondernemer ook nastreeft: je zoekt steeds naar een formule die onderscheidend is. Vind je die? Dan heb je een grote kans op succes.”

Meer nieuws