Kaartverkoop Business Gala Oss van start

Business gala oss

Kaartverkoop Business Gala Oss van start

Organisatie belooft een onvergetelijke editie

Kaartverkoop Business Gala Oss van start

Na twee jaar kunnen de Osse ondernemers zich weer opmaken voor hét ondernemersfeest van het jaar: Business Gala Oss. Vandaag start de kaartverkoop voor het evenement op zaterdag 14 mei. De organisatie belooft de bezoekers een verrassende avond die ze niet snel zullen vergeten.

De organisatie van Business Gala Oss is in handen van Partycrew. Zoals altijd speelt het feest zich af op een bijzondere locatie. Die onthult het evenementenbureau binnenkort. Het thema is hetzelfde als dat van de afgelaste editie in 2020: Dare to change. De organisatie is namelijk van mening dat ‘het lef om te veranderen’ de afgelopen tijd alleen maar belangrijker is geworden om succesvol te kunnen ondernemen.

Stijlvol én spraakmakend

Jorg Zwaans, voorzitter van het Business Gala-bestuur, blikt vooruit op het evenement. “Samen met Partycrew zetten we in op een stijlvol én spraakmakend gala. Achter de schermen zijn we druk bezig om een spectaculair evenement neer te zetten. Want durven veranderen moeten we als organisatie natuurlijk ook. Uiteraard maken we tijdens het Business Gala ook de Ondernemer van het Jaar en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar bekend. Twijfelaars kunnen van mij aannemen: dit wordt een verrassende avond om niet snel te vergeten.”

Kaarten zijn hier te bestellen.