Het Business Gala Oss doet dit jaar twee locaties aan. Het feestgedeelte vindt plaats op het luxueuze schip Blue Rhapsody, maar voor de traditionele onthullingen van de ondernemerstitels verzamelen de bezoekers zich in Dome‐X. Founder Lambèr Hendriks vertelt waarom hij zijn ‘huis van verbinding’ hiervoor met veel trots openstelt.

Toen Lambèr de vraag kreeg om het gala op 24 juni af te trappen in Dome‐X, twijfelde hij geen moment. “Het Business Gala Oss is een verbindend feest, dus daar zit een heel logische en natuurlijke connectie. Als wij ondernemend Oss op zo’n mooie avond mogen verbinden, dan zetten we onze deuren wagenwijd open. De onthullingen van de Ondernemer en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar verdienen de aandacht en het beste podium. Daar gaan we samen met de organisatie voor zorgen.”

Gouden match
Volgens Lambèr – die in 2008 zelf werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar – zijn Dome‐X en het Business Gala Oss een gouden match. Niet in de laatste plaats door het thema van deze editie: The secret of success. “Om als ondernemer succesvol te zijn, heb je andere ondernemers nodig”, legt hij uit. “Inspirerende ontmoetingen en duurzame verbindingen zijn onmisbaar om te anticiperen op veranderende markten. Als solist is dat heel moeilijk, dus je móet samenwerken. Dome‐X faciliteert bedrijven en organisaties om hun kennis in een open cultuur te delen en samen te innoveren.”

Successen vieren
En ben je samen succesvol? Dan moet je dat volgens Lambèr ook vieren. “In de bouwwereld zijn we dat wel gewend: de eerste steen, de eerste paal, het hoogste punt… In andere sectoren gebeurt het veel minder. Terwijl het juist belangrijk is om stil te staan bij succes, hoe bescheiden het soms ook is. Op het Business Gala Oss vieren we de successen van het Osse ondernemerschap. Als trotse gastheer kijken we er enorm naar uit. En uiteraard trakteren we de galabezoekers hier op een warm welkom.”

“We vieren de successen van het Osse ondernemerschap”

Meer nieuws