Een lenteavond voor in de boeken!

Een lenteavond voor in de boeken!

Verrassende winnaars, heerlijke hapjes en een fantastische sfeer. Afgelopen zaterdag was er na twee jaar eindelijk weer een Business Gala Oss. En dat hebben we gevoeld! De hoogste tijd voor een terugblik met bestuursvoorzitter Jorg Zwaans. Inclusief de allermooiste plaatjes natuurlijk…

Met bijna zeshonderd bezoekers – op en top gekleed – was het animo voor het Business Gala Oss groot. Logisch, want de organisatie had de bezoekers een verrassende editie beloofd. Een belofte die het volgens Zwaans is nagekomen.

“Samen met Partycrew hebben we ingezet op een bijzonder gala. Voor het eerst in het voorjaar in plaats van in de winter! Dat bood natuurlijk kansen om het feest zowel binnen als buiten te vieren. Afgaande op de sfeer en de reacties na afloop denk ik dat we die kansen optimaal hebben benut. Wat aan het begin van de week nog een ‘puinvlakte’ was, was op zaterdagavond de toplocatie van een hoogwaardig feest! En mede dankzij het heerlijke weer was het lentegevoel heerlijk voelbaar.”

Op naar 2023

Tijdens het gala werd Jan Kusters uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. En Sander van Asbeck is de nieuwe Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. “Twee verdiende winnaars, die oprecht verrast waren met hun uitverkiezing”, aldus Zwaans. “Daarna barstte het feest los. Ik heb veel vrolijke gezichten gezien en gezellige gesprekken gehoord. Als bestuur en organisatie blikken we dan ook terug op een geslaagde editie. Uiteraard wil ik onze partners enorm bedanken; samen hebben we een prachtige traditie voortgezet. Op naar 2023!”