Het is een vraag die veel Osse ondernemers elk jaar weer bezighoudt: waar vindt het Business Gala Oss plaats? Welnu: ook in 2023 kunt u zich opmaken voor een verrassende locatie. Of beter gezegd: voor twee verrassende locaties. De feestelijke avond begint bij Dome-X, en verplaatst zich na de uitreiking van de ondernemersprijzen naar het luxueuze schip Blue Rhapsody.
“Met trots maken we de locaties van het Business Gala Oss bekend: Dome-X en de Blue Rhapsody”, aldus Jorg Zwaans, bestuursvoorzitter van het gala. “Op zaterdag 24 juni starten we met de onthullingen van de Veelbelovend Ondernemer en de Ondernemer van het Jaar in de Lobby van Dome-X. Deze bij veel ondernemers bekende locatie is een prachtige plek waar ondernemen, samenwerken en verbinden centraal staan, ideaal om het formele gedeelte te laten plaatsvinden.
Daarna varen we samen de zonsondergang tegemoet aan boord van de Blue Rhapsody. Dit imposante en luxueuze schip legt speciaal voor deze gelegenheid aan in de Burgemeester Jansenhaven, pal achter Dome-X.”
Aan boord van de Blue Rhapsody wacht de bezoekers volgens Zwaans een spetterend galafeest. “Er zijn twee indoor decks, met voor ieder wat wils. Op het Theaterdeck kunt u genieten van muzikaal entertainment op hoog niveau. En het volledig glazen Panoramadeck staat vooral in het teken van ontmoeting.”
Uiteraard kunt u rekenen op culinair hoogstaande hapjes en drankjes, verzorgd door de crew van de Blue Rhapsody. En loopt de temperatuur op tot zomerse hoogtes? Dan zorgt het aircosysteem voor verkoeling. “Er is bovendien een Topdeck”, verklapt Zwaans. “Bij mooi weer kunt u daar in de buitenlucht vertoeven tijdens het eerste deel van de feestavond. Tussen elf en half twaalf leggen we weer aan achter Dome-X, terwijl we aan boord het feest voortzetten tot 01.00 uur.”
De organisatie van het gala is volop bezig met het werven van partners. Dat gaat goed, vertelt Zwaans. “We zijn ongelofelijk blij met de steun van het Osse bedrijfsleven. Tegelijkertijd verwelkomen we altijd graag nog nieuwe partners. Het zou zomaar kunnen dat de bekendmaking van de galalocaties ondernemers enthousiast maakt om ons mooie evenement te steunen. Want over deze avond gaat ondernemend Oss zeker napraten!”

Meer nieuws