“Dare to Change” editie 2020

“Dare to Change” editie 2020

Oss, 11 mei 2020

Ondernemer Paul blikt terug op Business Gala Oss 2020:

“Een avond om nooit meer te vergeten”


Verrassend en toch zoals het hoort. In die woorden omschrijft ondernemer Paul van Diepenbeek de sensationele avond die hij afgelopen zaterdag beleefde. Samen met zijn vrouw Eva was hij een van de vele gasten op het Business Gala Oss 2020: “We voelden meteen: dit wordt iets bijzonders.”

Het Business Gala is al jaren hét feestelijke event voor de Osse ondernemers. Toen duidelijk werd dat het festijn dit jaar door een nieuw evenementenbureau georganiseerd zou worden én voor het eerst in de lente zou plaatsvinden, wekte dat de nieuwsgierigheid van bezoekers Paul en Eva.

“Vroeger twijfelden we nooit: we gingen hoe dan ook naar het Business Gala. Maar de laatste jaren aarzelden we af en toe. De kleur van het event verandert steeds en dat is soms even wennen. Aan de andere kant getuigt het ook van lef. Daarom zijn we steeds trouw blijven gaan. Dit jaar zagen we die loyaliteit rijkelijk beloond. Zaterdagavond 9 mei 2020 was een avond om nooit meer te vergeten.”

Dare to change
Op een spannende locatie genoten honderden bezoekers van een vernieuwend gala met als thema Dare to change. Net als in 2019 vormde de onthulling van de Ondernemer van het Jaar en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar het absolute hoogtepunt van de avond.

“De wijze waarop dat gebeurde, was indrukwekkend”, aldus Paul. “Bij binnenkomst voelden we al: dit wordt iets bijzonders. De unieke plek, de entourage, de muziek, de beleving… De organisatie heeft bewezen waar het lef om te veranderen toe kan leiden. Eva en ik zijn blij dat we er weer bij waren.”

De grens opzoeken
De organisatie van het Business Gala Oss was dit jaar toevertrouwd aan evenementenbureau Partycrew. Een weloverwogen keuze, aldus Jorg Zwaans, bestuursvoorzitter van het Business Gala Oss: “We wilden de grens opzoeken, omdat we hoorden en voelden dat bezoekers toe waren aan iets vernieuwends, iets onverwachts. Die wens was voor de professionals van Partycrew een kolfje naar hun hand. Samen hebben we de gebaande paden dit keer eens écht verlaten.”

Geweldige kans
Voor Partycrew was de organisatie van het Business Gala een mooie kans om te laten zien waar het bedrijf toe in staat is, vertelt mede-eigenaar Wouter van Sonsbeek: “Jaarlijks zijn we betrokken bij zo’n 180 evenementen. Daarbij zitten ook veel grote bedrijfsevents voor A-merken, zoals Nike. Maar de buitenwereld kent ons vooral als organisator van festivals en de Breakout Run. Voor ons was de organisatie van het Business Gala Oss dan ook een geweldige kans om te bewijzen wat we kunnen. Samen met het bestuur kijken we terug op een verfrissende editie van een vertrouwd evenement.”