Business Gala verplaatst naar 2021

Business Gala verplaatst naar 2021

Geen ondernemerstitels, wel aandacht voor genomineerden
De Osse ondernemers kunnen hun galakostuum voorlopig even in de kast laten hangen. Het Business Gala is namelijk verplaatst naar mei 2021. Daarnaast maakte de jury van het evenement bekend dat ze dit jaar geen Ondernemer en Veelbelovend Ondernemer van het Jaar verkiest. Wel krijgen de genomineerden voor de titel Veelbelovend Ondernemer de komende weken de aandacht.

Het Business Gala zou plaatsvinden op zaterdag 9 mei, maar het coronavirus en de maatregelen van de overheid maakten dat onmogelijk. Bij het bepalen van een nieuwe datum dachten we in eerste instantie aan een nazomers gala. Maar om er zeker van te zijn dat het evenement de volgende keer door kan gaan, is ervoor gekozen om het te verplaatsen naar mei 2021.

Geen ondernemerstitels

De onthulling van de Ondernemer van het Jaar en de Veelbelovend Ondernemer het Jaar is elk jaar het absolute hoogtepunt van de avond. Maar nu er in 2020 geen Business Gala plaatsvindt, heeft de jury ervoor gekozen om ook geen winnaars te verkiezen.

“Een moeilijke beslissing”, zo laat de jury weten. “De uitverkiezingen horen namelijk echt bij het Osse ondernemerslandschap. Vooral voor de drie Veelbelovend Ondernemers is het vervelend, zij waren namelijk al op de hoogte van hun nominatie. Daarom hebben we besloten om over een week wél bekend te maken wie voor die titel in de race waren. En we gaan ons best doen om ervoor te zorgen dat ze alsnog de aandacht krijgen die ze verdienen.”

Steun

Tot slot willen we alle partners en ondernemers bedanken voor hun steun. Velen van jullie hebben intussen al toegezegd het evenement ook in 2021 een warm hart toe te dragen. Dank daarvoor!