Business Gala verplaatst naar 2022

Business Gala verplaatst naar 2022

Business Gala Oss laat de editie van 2021 passeren
Na een jaar vol onzekerheden door COVID-19 willen we de Osse ondernemers op een waardige manier de ondernemersprijzen uitreiken. Met de geldende maatregelen kunnen we dit echter helaas niet waar maken. Daarom is er voor gekozen om het Business Gala te verplaatsen naar 2022.

Strijd

Alhoewel we de strijd in Nederland tegen COVID-19 steeds beter onder controle lijken te krijgen, verwachten wij dat er medio mei nog steeds beperkende voorwaarden zullen zijn, waardoor we het Business Gala niet door kunnen laten gaan. Daarnaast is er een intensieve en langdurige voorbereiding nodig om het Business Gala tot een succes te maken, waardoor organiseren in 2021 niet langer tot een realistisch scenario behoort. Om er zeker van te zijn dat het evenement niet nogmaals verzet hoeft te worden, is ervoor gekozen om het te verplaatsen naar 2022. De exacte datum zal later nog worden gecommuniceerd!
Tijdens het gala wordt normaal gesproken traditiegetrouw de ondernemer van het jaar en de veelbelovende ondernemer van het jaar bekendgemaakt. De annulering van de aankomende editie betekent dat er ook dit jaar geen prijzen zullen worden uitgereikt. Afgelopen periode was een tijd met veel onzekerheden en daarom willen wij alle Osse ondernemers de kans geven om genomineerd te worden. Wij als organisatie gaan dan ook met opgeheven hoofd door om editie 2022 nóg gaver te laten worden.

Veelbesproken

Het Business Gala is een veelbesproken evenement dat u niet snel zal vergeten! Een plek voor ontmoeting en gesprek tussen ondernemers, een avond van ontspanning en inhoud. Een niet te missen evenement dat uw steun verdient!