Verrast met industriële locatie

Verrast met industriële locatie

Bezoekers van het Business Gala hoeven op 9 mei geen theater, sporthal of bedrijfsgebouw te verwachten. Dit jaar vindt het ondernemersfeest namelijk plaats op het buitenterrein van BouwOort Betoncentrale aan de Nieuwe Waterweg op industrieterrein Elzenburg. Daar wacht bezoekers een verrassende locatie die perfect aansluit bij het thema Dare to change.

“Als je kiest voor een thema waarin het lef om te veranderen centraal staat, moet je zelf natuurlijk het goede voorbeeld geven”, aldus Jorg Zwaans, voorzitter van het galabestuur. “Daarom hebben we gekozen voor een verrassende locatie. Het bedrijfsterrein aan de Nieuwe Waterweg biedt een unieke kans om niet alleen binnen, maar ook buiten uit te pakken. Daarmee benutten we alle kansen die een gala in het voorjaar ons biedt.”

Kaartverkoop in volle gang
Speciaal voor het Business Gala wordt het buitenterrein van BouwOort Betoncentrale omgetoverd tot een sfeervolle galalocatie. De kaartverkoop voor het evenement is in volle gang. Ondernemers die het gala bij willen wonen, kunnen toegangsbewijzen bestellen op www.businessgalaoss.nl.