Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Geachte gast van het Business Gala Oss,

Graag informeren we u nog even over de bereikbaarheid van de locatie Sportcentrum Berghem. Er vinden op dit moment werkzaamheden plaats aan de Osseweg ter hoogte van de rotonde op de kruising Osseweg met Julianastraat/Zevenbergseweg.

Tijdens het Business Gala Oss is deze rotonde afgesloten voor auto’s. Per fiets is deze route vanuit de kern van Berghem gewoon bereikbaar.

Gasten uit Berghem die met de auto of taxi komen kunnen de aangegeven omleiding volgen vanaf de Burgemeester van Erpstraat via de Broekstraat richting de N329 óf de locatie bereiken via de Zevenbergseweg en Hartog Hartogsingel richting de N329.

Vanaf de N329 is Sportcentrum Berghem gewoon bereikbaar. Voor gasten die vanuit Oss het Business Gala bezoeken levert dit dus geen problemen op.

Men kan bij de locatie op het eigen parkeerterrein parkeren of de aanwijzingen van de parkeerregelaars volgen wanneer dit terrein vol is. Verdere informatie over het parkeren treft u ook in de begeleidende brief die u bij de entreekaarten ontvangen heeft.

Tot zaterdag!