NIEUWS

21-03-2018

Internationaal bekende deejay La Fuente

Het Business Gala Oss van 17 maart aanstaande heeft dit jaar voor een compleet andere aanpak gekozen. Als feestlocatie is gekozen voor het IBN-gebouw aan de Industrielaan, dat voor deze gelegenheid volledig in de sfeer van het thema de Kunst van het ondernemen wordt gebracht. In plaats van een live band treedt deejay La Fuente op met een exclusief concept: Full color inner circle. Een show die bol staat van spektakel, kleur en dans.

Voorzitter Jelle van Gangelen: “De kunst van ondernemen is vooral toch innoveren. Dat motto hebben we zelf in de praktijk gebracht met de aanpak van dit gala. Onze gasten zullen dit thema vooral gaan ervaren. We hebben voor een andere locatie gekozen, voor ander amusement en het diner heeft plaatsgemaakt voor een aparte ruimte waar luxe hapjes worden uitgeserveerd. Het is anders, theatraal, en vooral een beleving. Als een van de hoogtepunten geldt natuurlijk de uitverkiezing van de Ondernemer en de Veelbelovend ondernemer van het jaar. In het Business Gala Journaal van D-tv dat vanaf zaterdag wordt uitgezonden, stellen de genomineerde Veelbelovend ondernemers zich nader voor. Ik verwacht dat de show van La Fuente, een deejay van internationale faam, beslist een ander hoogtepunt is. Dat wordt spectaculair.”

Ter illustratie van de metamorfose die het gebouw van de IBN ondergaat, geeft Van Gangelen enkele indrukwekkende cijfers: “Er brandt die avond geen enkele lamp van de IBN, alle verlichting brengen we zelf in. Verder is er sprake van 2.500 meter bekabeling, 1.300 meter stof en doek, 33 kunstwerken, 40 mensen die zorgen voor entertainment en 50 mensen werken aan de inrichting en aankleding van de verschillende ruimtes.”

eregalerij