Gevarieerd en spraakmakend programma

20.00 uur: Ontvangst

 

20.45 uur: Onthulling Veelbelovend Ondernemer en Ondernemer van het Jaar

 

Presentatrice Edith Bosch
Van topsporter naar ondernemer. Als judoka behaalde zij 3 Olympische medailles, een Wereldtitel en 4 Europese titels. Zij is een van de beste vrouwelijke judoka’s in Nederland. Na haar topsportcarrière nam Edith in 2013 deel aan het populaire tv-programma Expeditie Robinson en won. In 2016 verscheen haar biografie Expeditie Edith.

Sinds 2013 is Edith werkzaam als life coach voor bedrijven en particulieren. Naast haar coaching werkzaamheden pakt Edith projecten aan die zij leuk vindt en uitdaging bieden. In 2016 was Edith side kick tijdens de Olympische Spelen bij het late night programma NOS Olympic Park. Op 16 maart presenteert deze ‘topsporter voor het leven’ de onthullingen bij Business Gala Oss.”

 

21.30 uur: Champions party

 

Live band Get the Groove

“Het Business Gala Oss heeft deze keer gekozen voor een band uit de eigen regio. Get the Groove is een allround coverband uit Oss en omgeving. De band ontstond in 2009 en bestaat uit 9 ervaren muzikanten. Twee temperamentvolle zangeressen, een stevige ritmesectie en drie funky blazers die het geheel ‘af’ maken. Get the Groove speelt pop, rock, disco, funk en soul covers van de jaren 70 tot heden. Stilstaan is geen optie, hier wil je op dansen!

 

Deejay Julian Black
“Deejay Julian Black zorgt voor een classy mix van disco funk & soul in een modern jasje. Deejay én producer Julian Black draait zijn muziek door heel het l
and en zorgt tijdens het Business Gala voor een stijlvolle mix van dansbare muziek.

 

HALF TIME SHOW:

Zangeres Berget Lewis
Met The Ladies of Soul staat zij jaarlijks in een uitverkocht Ziggo Dome. In 2012 speelde zij Maria in het tv-spektakel The Passion en werd ook door haar collega-zangers verkozen tot winnares in het tv-programma De Beste Zangers van Nederland. Nu is zij één van de meest gevraagde zangeressen in het land en imponeert zij volle zalen met haar unieke, krachtige stemgeluid.

 

02.00 uur: Einde van Business Gala Oss 2019