De genomineerde Veelbelovend Ondernemers

Onder voorzitterschap van burgemeester Wobine Buijs heeft de jury weer drie jonge ondernemers genomineerd voor de titel Veelbelovend Ondernemer van het Jaar: Melissa van Dinther (27) van Visser Chocolade, Damian van Essen (20) van Vidox media en Ramon van Mook (32) van Bewakingsdienst Van Mook. Voor de titel Ondernemer van het Jaar worden vooraf geen kandidaten bekend gemaakt. De onthulling van de winnaars van beide ondernemersprijzen vindt plaats op het Business Gala van 16 maart aanstaande.

 

Melissa van Dinther: Visser Chocolade

Op de vraag of ze weet waarom ze is genomineerd, zegt Melissa van Dinther: ‘Ik denk omdat wij zo vernieuwend zijn in onze producten en onze winkelinrichting. En omdat onze klanten zo tevreden zijn over de manier waarop ze geholpen worden. We zetten echt in op een beleving, ook in de smaken. Die zijn soms exotisch, door het gebruik van passievrucht, espresso, peper en kardemom. Dat maakt onze bonbons heel speciaal. We bedenken steeds nieuwe dingen en maken werkelijk overal chocola van. De nominatie kwam als een complete verrassing. Wat een eer, en zo snel al. Ons motto is Verwacht het onverwachte. Dat gaat voor mij nu ook op.

 

 

 

 

Damian van Essen: Vidox media

Bij de wel heel jonge ondernemer Damian van Essen, Vidox Media, zit ondernemen in het bloed. Als 15-jarige was hij al actief met het maken van videoproducties voor Top Oss. ‘Sinds ruim 2 jaar heb ik van deze passie mijn werk kunnen maken. Momenteel maken wij videoproducties voor veel verschillende opdrachtgevers, zowel landelijk als ook hier in de regio. Van de klassieke bedrijfsfilm en aftermovie tot aan vacatures en zelfs jaarverslagen brengen wij in beeld. Het kan alle kanten op. Middels video bied je snel, veel informatie op een aantrekkelijke manier.Deze nominatie is een grote eer. Natuurlijk wil ik nu ook graag winnen’, zegt hij desgevraagd.

 

 

 

Ramon van Mook: Bewakingsdienst Van Mook

Ramon van Mook, Bewakingsdienst Van Mook, staat sinds 3 jaar aan het roer van het bedrijf dat zijn vader in 2003 begon. ‘Onze missie is dat iedereen veilig kan wonen, werken en leven. Dat betekent altijd maatwerk. Wij praten met ondernemers om te kijken op welke manier wij op een passende manier kunnen bijdragen aan de veiligheid. Dat kan voor elke situatie anders zijn en is dus altijd maatwerk.Dat doen we met een flexibel team van 15 tot 20 veilheidsspecialisten vanuit vestigingen in Oss en Den Bosch. Door onze kennis, kunde en middelen ook ter beschikking te stellen aan verenigingen en organisaties verhogen wij de veiligheid en daarmee de leefbaarheid. Deze nominatie vind ik een enorme eer.’