NIEUWS

17-01-2017

Aantal kandidaten breekt alle records

De lijnen zijn gesloten. Tot en met 15 januari konden kandidaten aangedragen worden voor de titels Ondernemer en Veelbelovend Ondernemer van het jaar. Nog nooit eerder namen zoveel mensen de gelegenheid te baat kandidaten aan te dragen. Samen droegen zij ook meer kandidaten aan dan ooit tevoren. Tijdens het Business Gala in de Rusheuvel op 18 maart worden de titels toegekend. Wie worden de Ondernemer en Veelbelovend Ondernemer van het jaar?

Joep Kemkens, namens het bestuur: “Maar liefst 115 mensen hebben kandidaten aangedragen. Dat heeft geresulteerd in het ongekend hoge aantal van 48 kandidaten voor de titel Ondernemer van het jaar en 20 kandidaten voor de Veelbelovend Ondernemer van het jaar. We zijn echt aangenaam verrast. Nog nooit in de historie van het Business Gala hebben zoveel mensen kandidaten aangedragen en nooit eerder werden er zoveel kandidaten aangedragen voor deze titels. Dat geeft aan dat zowel de uitverkiezing als het Business Gala Oss leeft in de Osse gemeenschap.”
Nu is het aan de jury, onder onafhankelijk voorzitterschap van burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans, te bepalen wie er voor deze titels in aanmerking komen. De drie genomineerden voor de titel Veelbelovend Ondernemer van het jaar worden begin februari bekend gemaakt.

Speakers’Corner

Tijdens de Speakers’Corner in De Nieuwe Wereld op vrijdag 10 februari krijgen de genomineerden Veelbelovend Ondernemers de kans zich voor te stellen en te reageren op de nominatie.

 

Ga naar de kaartverkoop

eregalerij